« Home | [Balut] » | [checkmate] » | aku mengantuk » | [High and dry] » | [World cup feva] » | [Battle Royale] » | [Musim hujan] » | [Valley of chrome] » | [Karma police] » | bangunlah bangunan petang »

[senaman otak]

Adoi penat penat, hari ni aku penat giler. Bukannya penat buat kerja ke apa, cuma hari ni aku penat berfikir. Tadi aku ada brainstorming dengan Butet dan jugak member baru aku, Madstoner namanya(aku tak pasti nama betul dia) . Kitorang ada projek sikit, harap2 jadik la projek ni..InsyaAllah. Erm korang apa cerita ? mana la member-member aku ni, semuanya dah hilang. Nak kata bz aku rasa sorang dua je kot yang bz, entah la..malas nak fikir sebab aku ada banyak lagi benda nak fikir. Finale exam pun lagi 2-3 minggu jer, buku pun tak baca habis lagi..Adoi harap-harap kali ni dapat score ar, pointer aku dah makin teruk ni sebab aku ada problem sikit 1-2 semester lepas. Hurm kat sini ada satu gambar baru aku snap, gambar aku dgn Butet ar ni. Kali ni aku nak tunjuk korang salah satu benda yang biasa berlaku kat KL, bukan kat KL jer kot, kat mana-mana pun benda ni mesti jadik punya. Korang baca sendiri la dialog pendek yang aku tulis tu, aku harap gejala kecil yang boleh membunuh masyarakat macam ni akan hilang la dari pandangan. Bukannya apa kan, sekarang ni budak pun dah boleh bunuh orang tua. Anak cina makan pengat...sendiri mau ingat..enjoy~

Photobucket - Video and Image Hosting

About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile