« Home | [checkmate] » | aku mengantuk » | [High and dry] » | [World cup feva] » | [Battle Royale] » | [Musim hujan] » | [Valley of chrome] » | [Karma police] » | bangunlah bangunan petang » | 66.60 »

[Balut]

Balut rokok daun bukan senang, tak semua org boleh balut. Biasanya sapa yang baru-baru belajar tu mesti bengang punya, yelah kan daun dia nipis jer..salah lipat sikit mesti koyak punya. Hahaha sebenarnye aku saja je berbual pasal rokok daun, pasal kawan aku tak reti balut rokok daun..heheheh. Em kat sini aku ada sikit artwork yang simple jer, 2 gambar dari event Tanchap Shah Alam, 1 lagi gambar yang aku edit balik 'eclipse moda' namanya..Chill~


Royale@Tanchap Shah Alam


Farouq@Tanchap Shah Alam


Eclipse Moda

About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile