Friday, July 28, 2006

[checkmate]

Petang jumaat ni redup jek..nak hujan kot..erm kejap lagi nak pegi tanchap shah alam,ehehe..ni artwork baru aku..saje experiment..main brush dengan photography..flix yang ni serious aku tak buat betul2..malas kot sebab aku da ngantuk time tu..maybe aku akan buat konsep ni balik,tapi buat betul2 la,tu je la kot aku nak cakap..erm..enjoy.





Wednesday, July 19, 2006

aku mengantuk

Aaaa..malasnye nak taip banyak..usha sendirik ar yer.thanks cuz still visiting my blog.peace






Monday, July 03, 2006

[High and dry]

Hau haiii...sapa sana cakappppp? Ni ada update, aku buat time nak tido semalam. Urm anyway takde apa yg interesting kot,skarng ni aku tgh buat satu digital painting yang agak susah jugak la bagi aku,mana taknya pakai mouse je kan..berbekalkan photoshop yang agak ketinggalan (PS7.0) dan jugak pc aku yang dah nak luruh tu..harap2 tak crash la kan..mampus aku..hahah anyway thanks for viziting..Chill~




About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile