« Home | [Musim hujan] » | [Valley of chrome] » | [Karma police] » | bangunlah bangunan petang » | 66.60 » | pepepepepepink » | 003 » | royale blue » | aku suka kucing,meowoooofff!! » | soulseeker »

[Battle Royale]

Wassup internet freak,dah lama aku x update blog ni since internet problem yg dialami oleh pc aku.Well well welly well, ni ada sikit update untuk tontonan korang,2 digital painting dan 2 photo edit yang aku buat dalam seminggu dua ni,dan lupa nak cakap,aku buat dig painting ni untuk battle dengan kawan aku.vanillamaclo namanye..hehe.Last2 takde sapa menang sebab pengadil dah mati kena tembak.hahaha,.Chill~







About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile