Friday, June 30, 2006

[World cup feva]

Hello,haha dah lama aku x update blog ni sampai berfungus dibuatnye..anyway ni semua pasal world cup ar,aku jadik malas nak mengadap pc..damn! haha ni ada 2 artwork baru..actually banyak lagi tapi nanti la aku upload so korang usha je la yg 2 ni ok ? chill~





Wednesday, June 14, 2006

[Battle Royale]

Wassup internet freak,dah lama aku x update blog ni since internet problem yg dialami oleh pc aku.Well well welly well, ni ada sikit update untuk tontonan korang,2 digital painting dan 2 photo edit yang aku buat dalam seminggu dua ni,dan lupa nak cakap,aku buat dig painting ni untuk battle dengan kawan aku.vanillamaclo namanye..hehe.Last2 takde sapa menang sebab pengadil dah mati kena tembak.hahaha,.Chill~







Thursday, June 01, 2006

[Musim hujan]

Elo,artwork aku kali ni ialah percubaan melukis digital potret dengan menggunakan skintone,tapi sayangnya ianya gagal sama sekali.Aku buat potret ni dalam 9 jam kot..hurm tak puas hati arhhh..dammnnn!


Self potrait

About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile