« Home | bangunlah bangunan petang » | 66.60 » | pepepepepepink » | 003 » | royale blue » | aku suka kucing,meowoooofff!! » | soulseeker » | thegoodol'days » | Selamat datang ke teratak maya stonedraiderz »

[Karma police]

Hello,ni artwork terbaru aku,potret yang aku lukis dgn menggunakan photoshop dalam masa 4 jam tak silap aku. Potret ni aku lukis muka kawan aku,Nana nama dia.Urm ni first attempt aku lukis potret pakai photoshop,actually muka dia takde la jadi 100%,dlm 70% je kot aku rasa jadik. Ok lah,aku tak tau nak bebual ape lagi..outta~

Perisian : Adobe Photoshop 7.0
Perkakasan : Mouse dan sedikit kesabaran



Nana.

D
i samping itu,aku juga telah menjawab survey kerana aku terasa sgt boring :


1. Are you wearing a necklace?
* nope

2. Does your computer have a mouse?
* sure..aku pakai desktop kan..

4. Do you like school?
* tgk hari jugak la..

5. What color is your shirt?
* skarang ni pakai baju hitam ar..

6. How many bedrooms do you have in your
house?
* 1.aku duduk opis

7. What song are you listening to?
* snow patrol - run

8. What was the last mall you've been to?
* low yatt..teman incek heza usha barang pc

9. Are you alone?
* Tak , encik jijal dan heza ada kat sini sedang mengusha web paintball..

10. Do you have any older siblings?
* nope.

11. What is the last thing you ate?
* nasi goreng ptg tadi..hahaha

12. Who was the last person to come over to your
house?
* ni ar..2 org piranha ni..

13.Who was the last person to call you?
* jijal.dia takut nak tido sorang kat umah dia..hehe

14. Who was the last person who texted you?
* vanillamaclo.dia tunggu aku sejam kat bawah tapi aku tak perasan pasal aku tido..ngehehe

15. What time is it?
* 3 lebih

16.What should u be doing?
* tido

17. Who is the last person you IMed?
* encik soulseeker yang sibuk menghantar komik hentai kat aku..isk

18. Did you go out to eat yesterday?
* semalam ? yaa bersama incek heza

19. What are you thinking about right now?
* tidur dan buat lagi sebijik potret kat photoshop..hehe

20. What color are your pants?
* hitam beserta kesan berwarna putih

21. What color is your keyboard?
* keputihan..hehe

22. What do you feel like eating/drinking?
* biasa je..

23. Are you in college?
* ya..aku menjadi pelajar kembali..hehe

24. What is the last word you wrote on paper?
* tah ar,aku dah lupa dan tak perasan..

25. Are you bored?
* tak,aku gembira selalu..

26. How many teeth do you have?
* tak kira ar,gila org bosan je selalu kira gigi dia ada berapa..penuh kot..ke kurang 1 tah..

28. Do you wear glasses?
* tak..ayah kata nanti besa tak boleh jadi pilot..sampai skang aku igt lagi kata2 tu..haha

29. What color are your shoes?
* macam2 ada

31. Last thing you drank?
* nescafe ais dekat D'Klassik bersama jijal dan heza

34. Who do you love?
* homies,honeys,nana,jaja,cik salmah,family..

35. What are you doing right now?
* jawab survey ni sambil berbual pasal paintball dgn jijal

37. What are you looking at now?
* monitor pc ni ar..

38. What's the last words you said?
* 40 ringgit je ? ok ke facilities dia ?

39. Do you have lip gloss on?
* tak.

40. Do you have eyeliner on?
* tak jugak

41. Did you realize there was no question number 36?
* 36 ? tak pedulik pun..x join..hahaha

42. Do you have an injury (cut, bruise, bump, etc.) anywhere on your body?
* ok jer,pass me your digit baby u look so finee(ayat capik)

43. Where is your cell phone?
* dalam kocek seluar

44. Do you have any friends named Robby?
* takde..bodoh jer nama.hahaha

46. Do you have any friends named Nikki?
* takde jugak..mcm nama kucing jer..

47. Are you afraid of the dark?
* tak sangat la..kalau gelap dalam liang lahad tu takut gak ler..

48. Did you used to watch "Are you afraid of the dark?"
* tak.

49. Do you like someone right now?
* bukan someone..somethree kot..heheh

50. What size shoe are you?
* 11

itulah dia survey paling bangang pernah aku jumpa..ok cau

About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile