« Home | 66.60 » | pepepepepepink » | 003 » | royale blue » | aku suka kucing,meowoooofff!! » | soulseeker » | thegoodol'days » | Selamat datang ke teratak maya stonedraiderz »

bangunlah bangunan petang

Hello everybody,berjumpa lagi kita di dalam rancangan edit edit gambo stonedraiderz,hehehe. Kali ni aku buat pulak gamba bangunan yang aku snap petang semalam.Ni semua snap candid jek,time aku duk atas motor bersama cik soultwo time kitorang pusing2 kl. Em gambar ni aku tak edit banyak,sikit jer..cuma main kaler dgn efek yang seciput tu jek..Ok lah itu jer kot aku nak cakap,out! Good morning Malaysiaaaaaa..~



cool!! ehh..kudoss!! hihihi
cantek sangat..sangat cantek
?!?!?!
yang pasti mmg cantik
kagum!!

thanks salma.. :)

nice shot....raiderz....

thanks man..long time no see u

Post a Comment

About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile