« Home | pepepepepepink » | 003 » | royale blue » | aku suka kucing,meowoooofff!! » | soulseeker » | thegoodol'days » | Selamat datang ke teratak maya stonedraiderz »

66.60

Whats cracking lacking son ? yea dah 3 hari siak aku tak blogging ,dah 3 hari gak ar aku tak mengadap pc aku yg agak2 sengal ni..erm ok cerita dongeng kita pada hari ini ialah trip ke melaka bersama kolej lads aku. Mula2 plan nak pergi 8 org,tapi last2 gerak 4 org jek pasal lagi 4 org bz dgn kerja ataupun dalam bahasa saintifiknya,berbual lebih semata2 untuk menghangatkan suasana..so kitorang pun gerak la 4 orang pergi melaka dgn tujuan nak pergi belasah ikan bakar kat umbai,dengan sorang pun tak tau jalan pergi sana..kitorang pergi dgn mengikut kata hati jek,lalu ayer keroh,semabok kandang last2 sampai gak..dah setel2 semua kitorang pun lepak la klebang,time tu nak hujan so petir ngan guruh pun bukan main ar dia punya kuat,tapi yang paling syoknye aku dapat snap gambar petir..1st time dalam hidup seh.Sebelum ni aku dah try banyak kali tapi korang tau la petir kat kl ni selalunye mcm chipsmore,kejap ada kejap takde.So kitorang pun pulang dgn gembira setelah hampir tersesat kat jalan dalam di Alor gajah..selamat tak kena sorok hantu..kalau tak mampus la kitorang...hahahah so korang usha la pics ni..ok have a nice day..outta!





ape kah kate suatu hari nanti kite pergi mengambil shot2 yg menarek bersama sama??!!
mau enggak..??

fo sho.gue ok aja

Post a Comment

About me

  • I'm StonedRaiderz
  • From Kuala Lumpur, Malaysia
  • Live in Kuala Lumpur, a student in some college, graffiti writer, graphic designer wannabes, photographer wannabes but a real mankind in the making.
My profile